Sari la conținut
ELIJAH » Jurnal » Jurnal de angajat » Cum unde? În Palat!

Cum unde? În Palat!

[cs_content][cs_section parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

La un moment dat dispăruse… tot întrebam de ea și mi se spunea că s-a măritat. Într-o zi eram pe strada ei cu treabă și am văzut-o în capul uliței. Fericită, o întreb: „Tuuu, Regina, unde umbli, unde ai dispărut, unde te-ai mutat?”. Și ea, radiind de fericire, mi-a răspuns râzând: „Cum unde, doamna, în Palat!”

De fapt, numele ei e Denisa și o cunosc de 7 ani. Era o copilă ochioasă, plină de viață și tot timpul „avea cuvintele la ea”. Deșteaptă foc și amuzantă. De multe ori mă trezeam că mă duc la orele de dans să „inspectez” activitatea, mai mult ca să o văd cum dansează. Toți o strigau „REGINA”. Uitându-te la ea, era ușor de înțeles de ce! Eram topită și mult timp m-am hrănit cu energia pozitivă pe care o transmitea. De fapt, și acum! Am sperat toți anii ăștia că își va depăși condiția, că se va mărita după majorat și poate, cu ajutorul lui Dumnezeu, va face și o școală, o meserie, ceva… Diferența dintre atunci și acum este că locuiește în „Palatul” ei de o cameră, e măritată și are un copil de un an.

De multe ori, cele pe care aparent le consider pierderi, de fapt sunt câștiguri! E adevărat că nu a făcut școală, e casnică și că e un copil care a născut un copil. Dar e ca o leoaică când e vorba de sănătatea pruncului ei, e ca o „farmacie” când e vorba să își țină copilul curat și e ca o „regină” când iese în lume. E o nevastă bună și o femeie super amuzantă. Doar câștiguri!

 

Antoaneta Ghișoiu, 45 ani, angajată la Elijah

[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]