Sari la conținut
ELIJAH » Activitatea noastră » Tâmplărie

Tâmplărie

[cs_content][cs_section id=”roma” parallax=”true” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ _label=”Name, Text, Foto” style=”margin: -50px 0px 0px;padding: 0px;”][cs_row inner_container=”false” marginless_columns=”true” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ class=”cs-ta-center” style=”padding: 0% 14% 2%;”][x_custom_headline level=”h3″ looks_like=”h3″ accent=”false” class=”cs-ta-center h-resp-main” style=”color: hsl(0, 0%, 40%);margin-bottom: 0.75em;”]Atelier de tâmplărie


[/x_custom_headline][cs_text class=”cs-ta-center”]

Atelierul de tâmplărie este un proiect de instruire model pentru ELIJAH. Tâmplăria a funcționat foarte bine în primii ani, motiv pentru care o extindem. Noul atelier din Marpod este de două ori mai mare, aproximativ 280 m2, în care sunt angajați 12 tineri. Sub îndrumarea maestrului nostru Andrei, tinerii învață elementele de bază ale prelucrării lemnului. Se fabrică ferestre, uși, bănci, scaune, rafturi, dulapuri. Lucrurile vechi sunt restaurate și ele. Obiectele prelucrate sunt utilizate în casele ELIJAH și în casele familiale din sate. Ucenicii învață să vină zilnic și punctuali la serviciu și să-și îndeplinească sarcinile cu exactitate. În munca de zi cu zi primesc lecții de cunoștințe de bază despre citire, scriere, aritmetică și măsurare.

După ce au aflat elementele de bază, acestea sunt folosite pentru lucrările de întreținere în satele și casele ELIJAH. Vrem ca tinerii calificați să se poată angaja la companii de construcții din zonă, sprijinindu-i a în același timp și în găsirea unui loc de muncă.

[/cs_text][x_image type=”none” src=”https://elijah.ro/wp-content/uploads/2020/06/IMG_9155-scaled.jpg” alt=”” link=”false” href=”#” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content][cs_content_seo]Atelier de tâmplărieAtelierul de tâmplărie este un proiect de instruire model pentru ELIJAH. Tâmplăria a funcționat foarte bine în primii ani, motiv pentru care o extindem. Noul atelier din Marpod este de două ori mai mare, aproximativ 280 m2, în care sunt angajați 12 tineri. Sub îndrumarea maestrului nostru Andrei, tinerii învață elementele de bază ale prelucrării lemnului. Se fabrică ferestre, uși, bănci, scaune, rafturi, dulapuri. Lucrurile vechi sunt restaurate și ele. Obiectele prelucrate sunt utilizate în casele ELIJAH și în casele familiale din sate. Ucenicii învață să vină zilnic și punctuali la serviciu și să-și îndeplinească sarcinile cu exactitate. În munca de zi cu zi primesc lecții de cunoștințe de bază despre citire, scriere, aritmetică și măsurare.
După ce au aflat elementele de bază, acestea sunt folosite pentru lucrările de întreținere în satele și casele ELIJAH. Vrem ca tinerii calificați să se poată angaja la companii de construcții din zonă, sprijinindu-i a în același timp și în găsirea unui loc de muncă.[/cs_content_seo]