SpiritualitateViața religioasă din ELIJAH este cadrul nostru zilnic: în fiecare dimineață ne întâlnim pentru rugăciune în capelă, în „Casa Ruth”. Rugăciunea este întotdeauna condusă de un membru din comunitatea ELIJAH. Seara celebrăm liturghia cu părintele Georg și cu oamenii din sat care doresc să se roage împreună cu noi. Trăim ecumenic. Cel mai bun exemplu este prietenia dintre părintele Călin, preotul ortodox din Hosman, și părintele Georg. Părintele Călin este adesea oaspetele nostru, schimbăm idei și mâncăm împreună.

Cu iezuiții

Colaborarea cu comunitatea iezuiților din Cluj este îmbucurătoare. Părintele Claudiu Miklos SJ vine în mod regulat la atelierele noastre cu tineri și încurajează voluntari români să facă o experiență în cadrul proiectului nostru.

Printre numeroasele vizite, părintele Friedhelm Hengsbach SJ a fost un invitat special. În calitate de profesor emerit de învățătură creștină socială, el a devenit un interlocutor încurajator pentru noi. Punctul actual al reflecției sale este munca și pedagogia în viziunea Papei Francisc.