,,Condițiile de trai ale familiilor de etnie romă din Transilvania sunt șocante. Viețile adulților și copiilor sunt caracterizate de sărăcie, de o educație precară și de izolare. Și-au pierdut acea formă de demnitate, de respect față de sine și de conștiință până și față de cele mai de bază lucruri, cum ar fi curățenia și igiena. Ne luăm angajamentul față de nevoile lor și vrem să le redăm speranța”, spune Ruth Zenkert.

,,La început, ești tu”, este deviza muncii sociale prestate de ELIJAH. La început, Dumnezeu a creat cerul și pământul, ceea ce înseamnă că începutul dăinuie. Puterea creației continuă să curgă. Nu suntem niciodată la sfârșit, ci întotdeauna ,,la început”, avem mereu noi posibilități.

Ambiția noastră este de a-i impulsiona mai departe pe oameni, pentru a ajunge să se miște singuri mai mult și mai mult și să-și stăpânească propria viață plini de încredere în ei înșiși. Întrucât toți oamenii sunt talentați, sarcina cea mai importantă care ne revine este de a descoperi și de a promova aceste talente. Împreună cu familiile și cu angajații noștri, ne aflăm într-o continuă căutare a următorului pas. Construim așezări, creăm ateliere de ucenicie pentru tineri, asigurăm îngrijire medicală în satele izolate și cântăm cot-la-cot în orchestra mare ELIJAH.


Centrele sociale
0
Școala de muzică
0
Ateliere de formare
0
Cabinete
0