Sari la conținut

Seminar de gătit cu Andreas Resch

[cs_content][cs_section parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ style=”margin: 0px;padding: 2px 0px 45px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

În data de 9 martie 2020 a avut loc seminarul de gătit cu Andreas Resch, la care au participat 6 angajați ai Asociației Elijah. Seminarul a avut drept scop învățarea de noi rețete și abilități din domeniul gastronomic de către angajații de la Stella Matutina.

Pe parcursul întregului curs, s-au preparat pâine de secară, biscuiți, ștrudel de mere, ruladă, „omlet imperial”, turtițe dulci în forme de iepuraș, mere pane și înghețată de zmeură și de vanilie. Pe lângă prepararea acestor rețete, un beneficiu imens oferit de acest curs au fost indicațiile lui Andreas asupra modului de preparare, toate „secretele” împărtășite și sfaturile date pentru a găti din ce în ce mai bine. De la modalități de tăiere a merelor, posibilități de păstrare a lor cât mai bună, fără a se oxida, la frământarea cât mai corectă a aluatului, respectarea timpilor de odihnă, dospit și coacere.

Acest seminar a fost cu adevărat un ajutor în pregătirea profesională a angajaților, dar și în lucrul în echipă, fără de care nu ar fi decurs totul atât de bine.

[/cs_text][rev_slider Gatit][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]