Sari la conținut

Sămânța care a fost semănată în pământ bun aduce rod!

[cs_content][cs_section parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ style=”margin: 0px;padding: 2px 0px 45px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

Elijah nu s-a oprit nicio clipă din activitate, chiar dacă a încetinit unele proiecte. Însă, destul de multe merg la capacitate maximă. Toate grădinile noastre sunt sădite și pregătite să rodească. În toate aceste zile, le-am lucrat cu gândul la micuții noștri care se vor întoarce, vom intra împreună în grădină să adunăm legumele sau să coacem, să pregătim și să mâncăm salată de vinete.

La fel, am sădit, pentru prima dată 300 mp de teren cu răsaduri de lavandă, cu același gând de a fi lucrat de fetele noastre de la școala de formare. Deja ne imaginăm cum ele vor aduna și vor usca florile sau cum vor coase la mașină săculeții pentru lavandă.
Continuăm să coacem pâine pentru comunitatea noastră și pentru cei în nevoie.

Toate acestea le facem fără să uităm o clipă că ne vom reîntâlni foarte curând și ne vom bucura împreună cu copiii de la centre, cu fetele de la școala de formare sau cu tinerii de la tâmplărie sau de la fermă.

[/cs_text][rev_slider Samanta][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]