Sari la conținut

Lecție de umanitate

[cs_content][cs_section parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ style=”margin: -50px 0px 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

Ajutorul pe care l-a oferit Elijah în aceste zile de pandemie este din nou foarte apreciat și bine primit de către autorități.

Pe fondul crizei de materiale de protecție în sistemul sanitar, în 3 aprilie 2020 Elijah a donat din nou, direct Consiliului Județean Sibiu, 30.000 de perechi de mănuși de protecție. Președinta Consiliului Județean, doamna Daniela Cîmpean, le-a distribuit mai departe Spitalului Clinic Județean. Spitalul din Sibiu este singurul din tot județul care preia persoanele confirmare cu Coronavirus. Doamna Daniela Cîmpean a distribuit mănuși și altor instituții care trebuie să-și ia măsuri de protecție maximă în aceste momente.

Elijah ține permanent legătura și cu biroul de Asistență Socială al Primăriei Roșia. În acest context, acesteia i-au fost donate 2.000 de perechi de mănuși care vor fi folosite de către personalul primăriei și în mod special de Departamentul de Asistență Socială.

[/cs_text][rev_slider lectie-de-umanitate][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]