Sari la conținut

„Dar din dar se face Rai!”

[cs_content][cs_section parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ style=”margin: 0px;padding: 2px 0px 45px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

Elijah s-a alăturat noii inițiative născute în această perioadă „Vă ajutăm din Sibiu”, care își propune, prin intermediul voluntarilor, să distribuie alimente tuturor acelora care au nevoie de ajutor. Astfel, în 26 martie 2020, prin mijlocirea doamnei Președinte a Consiliului Județean Sibiu Daniela Cîmpean, cu ajutorul Crucii Roșii Sibiu, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu și a altor organizații implicate, Elijah a oferit 10.000 de conserve și 1.000 litri de suc portocale și multivitamine. O parte din acestea au ajuns deja la Spitalul Clinic Județean Sibiu, urmând ca restul să fie distribuite Căminelor de bătrâni și persoanelor vulnerabile care au nevoie de ajutor în această perioadă.

Profetul Ilie a fost ajutat de corbii care l-au hrănit seara și dimineața, iar Asociația Elijah ajută la rândul ei, rămânând alături de cei care se află în mare dificultate. În fața acestor momente grele de pandemie, Elijah răspunde cu universalitatea binelui și a ajutorării. Să rămânem uniți și atenți la nevoile semenilor noștri!

[/cs_text][rev_slider dar-din-dar-se-face-rai][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]