Sari la conținut

Dansul Corbilor

[cs_content] [cs_section parallax = „false” separator_top_type = „none” separator_top_height = „50px” separator_top_inset = „0px” separator_top_angle_point = „50” separator_bottom_type = „none” separator_bottom_point_type = „none” separator_bottom_height_bangle 50 „separator_bottom_pointx” 50 „separator_bpottom_height_inset =” 50__bpottx „50” separator_bpottx „50” style = „margin: 0px; padding: 45px 0px;”] [cs_row inner_container = „true” marginless_columns = „false” style = „margin: 0px auto; padding: 0px;”] [cs_column fade = „false” fade_animation = ” in „fade_animation_offset =” 45px „fade_duration =” 750 „type =” 1/1 „style =” padding: 0px; „] [cs_text]

Tradiționalul și mult aşteptatul festival “Dansul Corbilor”, a avut loc în această vară, într-o versiune retrânsă.

Copiii s-au întrecut pe ei și ne-au demonstrat că anul greu de pandemie care tocmai a trecut, nu a făcut decât să îi motiveze să fie mai buni și să învețe melodii și dansuri noi, pentru mare ziua cea.

Pentru a fi posibilă prezența a cât mai multor oameni, festivalul a avut loc în aer liber, în ambele locații ale școlii de muzică, resectiv Hosman și Nou.

Părinții și colegii au asistat la spectacol cu ​​emoție și au admirat fiecare reprezentație, recompensându-i pe copii la final, cu aplauze puternice.


[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content][cs_content_seo]Tradiționalul și mult așteptatul festival „Dansul Corbilor”, a avut loc în această vară, într-o versiune retrânsă.
Copiii s-au întrecut pe ei și ne-au demonstrat că anul greu de pandemie care tocmai a trecut, nu a făcut decât să îi motiveze să fie mai buni și să învețe melodii și dansuri noi, pentru ziua cea mare.
Pentru a fi posibilă prezența a cât mai multor oameni, festivalul a avut loc în aer liber, în ambele locații ale școlii de muzică, resectiv Hosman și Nou.
Părinții și colegii au asistat la spectacol cu emoție și au admirat fiecare reprezentație, recompensându-i pe copii la final, cu aplauze puternice. [/cs_content_seo]