Sari la conținut

„Acum vine și la noi Învierea!”

[cs_content][cs_section parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ style=”margin: 0px;padding: 2px 0px 45px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

A avea grijă de viața celuilalt înseamnă a trăi învierea din morți a lui Cristos, a ne iubi unii pe alții.

În pragul Sfintelor Sărbători Pascale nu am putut să nu ne gândim la familiile noastre pentru care nu mai există nici măcar micile bucurii ale vieți, iar sărbătorile vin cu griji nenumărate. Nevoile oamenilor din aceste sate sunt din ce în ce mai multe și mai mari. Odată cu măsurile de restricție impuse de pandemie, sărăcia oamenilor nu mai este pur și simplu o problemă socială. Multe familii își pun în acest moment problema supraviețuirii. Puținele locuri de muncă existente, majoritatea de zilieri, fie au dispărut deja, fie sunt din ce în ce mai puţine. Primul lucru la care ne gândim când ne oferim sprijinul este că vrem ca acestor oameni să li se amelioreze situaţia, vrem să le reducem din suferinţă și să fim lângă ei.

În Vinerea Mare, Elijah a împărțit 50 de pachete cu alimente familiilor care strigă după ajutor din satele Nocrich, Țichindeal, Hosman, Cașolt și Nou. Au fost atât de fericiți și recunoscători că Elijah este lângă ei, îi sprijină, îi ascultă și le poartă de grijă încât, înainte de plecare, o mamă, cu ochii în lacrimi, a zis: „Acum vine și la noi Învierea!”

Cristos a înviat!

[/cs_text][rev_slider Acum-vine-i-la-noi-nvierea][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]