Echipa noastrăSuccesul muncii noastre se datorează dedicării cu care angajații noștri români își îndeplinesc sarcinile zilnice. Comunitatea ELIJAH înseamnă oameni care trăiesc împreună și care învață unii de la alții. Fiecare dintre noi se implică în noile provocări pe care fiecare zi ni le pune în față. Lucrând în echipă, dobândim încredere și siguranță, dar ne revin și responsabilități. Proiectul nostru se dezvoltă continuu, și, odată cu el, și comunitatea noastră. Oamenii din sate preiau sarcini importante și tot mai mulți experți doresc să se implice în asociația noastră. Unii angajați ne sunt deja alături de mulți ani și ne-au urmat în Hosman, din foști copii ai străzii, au devent tovarăși responsabili de luptă. Puțin câte puțin, angajații noștri preiau tot mai multe responsabilități, contribuind astfel activ la modelarea viitorului patriei lor.

Datorită paletei largi de domenii de activitate cu care se ocupă ELIJAH, sarcinile din cadrul asociației noastre sunt și ele foarte diverse. Vreți să ne cunoașteți mai îndeaproape și să deveniți parte a comunității ELIJAH? Așteptăm cu drag aplicațiile dvs. spontane și cererile de voluntariat. Momentan, căutăm angajați pentru următoarele posturi.

Image

Voluntari


Alătură-ni-te ca voluntar în cadrul școlii ELIJAH. Dacă îți dorești să aducem împreună o schimbare în lume, scrie-ne.
Poți descărca aici formularul de aplicație. Completează-l, trimite-l pe adresa ruth.zenkert@elijah.ro, iar noi ne ocupăm de următorul pas. Ce-ai zice de o săptămână de probă în România?


Ce oferim


• un proiect interesant la granița Europei
• o sarcină la care poți să verifici dacă faci față
• o comunitate care te susține
• formare practică în domeniul asistenței sociale și al activităților pentru tineret.
Îți descoperi vocația. Simți ce poți. Îți alegi drumul. Înveți să te cunoști.
Lucrăm și ne rugăm împreună, studiem Biblia și nu ne temem de provocări.


Ce așteptăm


• să fii în căutarea unei comunități creștine cu un stil simplu de viață
• să îți dai mai departe talentul în materie de muzică, dans, meșteșug, limbi, gospodărie, sport
• să ai peste 18 ani
• să îți iei cel puțin 3 luni liber
• să te ocupi de asigurare și de călătoria ta până la Sibiu, de unde te preluăm noi. Ce știi să faci? Ce le vei arăta tinerilor, ce îi vei învăța?