Sari la conținut
ELIJAH » Jurnal » Jurnal de angajat » Timp pentru…

Timp pentru…

[cs_content][cs_section parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

Zilele acestea m-am trezit cu puțin mai multă energie, așa încât mi-am propus să-mi umplu programul, să nu mă mai las pradă autoizolării. Astfel mi-am pregătit o mini agendă cu ce îmi propusesem să fac.

Tocmai ce mă apucasem de lucru că mi-a bipăit telefonul… primisem un mesaj de la o cunoștință, preot, cunoscut recent în munca mea socială, prin care mă încuraja să citesc câteva capitole din Biblie. Recunosc, nu citesc foarte des din Biblie pentru că îmi spuneam destul de des că nu mai am timp și pentru asta.

După ce am citit mesajul, involuntar, m-am gândit că „acum am timp să citesc din Biblie!”. Spre seară, înainte să mă pun în pat, am luat Cartea Sfântă, m-am așezat pe canapea și am început să citesc din „Evanghelia după Matei”. Răsfoind filele m-am simțit acaparată de pildele ce le citeam, iar câteva cuvinte m-au dus cu gândul la Elijah, la misiunea și scopul asociației: „Curăță întâi partea dinăuntru a paharului și a blidului, pentru ca partea de afară să fie curată”.

Cred cu tărie că oamenii din Elijah fac asta, „curăță” interiorul oamenilor pentru ca ei să ofere la rândul lor tot ce e mai bun și să dezvolte o comunitate frumoasă. Și mă gândeam… fiecare dintre noi are obligația, într-un fel sau altul, să înfrumusețeze comunitatea din care face parte.

Poate că dacă nu ne-am făcut timp pentru astfel de lucruri, acum este un moment bun să ne facem!

Cristos a înviat!

 

Ioana Giuroiu, 28 ani, asistent social la Elijah

[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]