Sari la conținut
ELIJAH » Florentina

Florentina

[cs_content][cs_section id=”roma” parallax=”true” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ _label=”Name, Text, Foto” style=”margin: -50px 0px 0px;padding: 0px;”][cs_row inner_container=”false” marginless_columns=”true” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ class=”cs-ta-center” style=”padding: 2% 14%;”][x_custom_headline level=”h3″ looks_like=”h3″ accent=”false” class=”cs-ta-center h-resp-main” style=”color: hsl(0, 0%, 40%);margin-bottom: 0.75em;”]Florentina


[/x_custom_headline][cs_text class=”cs-ta-center”]

Asociația ELIJAH este locul în care îmbrățișarea este salutul zilnic, acea îmbrățișare care încarcă sufletul și ne aduce aminte că suntem toți fii și fiice ale aceluiași Tată. Părintele Georg, Angela King și Ruth ne înseninează, prin simplul zâmbet, zilele ori de câte ori ne întâlnim.

Sufletu-mi cântă când văd zâmbetele copiilor intrând în centrul nostru social, când văd cum abilitățile lor sociale și educaționale cresc cu fiecare zi petrecută de ei la centru, alături de noi, educatorii.

Copiii noștri, pentru că da, copiii ce vin la centrul social, odată cu trecerea pragului centrului, devin copiii noștri, sunt plini de Viață, sunt plini de caldură și iubire. Acești copii fac o muncă extraordinară în a se adapta la un mod armonios de relaționare, ei cresc în medii insalubre atât la nivel material, cât și la nivel social, și din dragoste față de noi, educatorii, se deschid spre a adopta metode de relaționare armonioasă. Este un efort care cere susținere zilnică din partea noastră, a educatorilor.

Este încântător să vezi cum un simplu „mulțumesc” devine rutina pentru un copil căruia, până să treacă pragul centrului social, nu i-a mulțumit nimeni, niciodată. Primind acest „mulțumesc” din suflet, învață să îl ofere la rândul lor mai departe în comunitatea în care trăiesc zilnic.

Prin ELIJAH, Providența îmi oferă atât șansa de a oferi din  mine, din ce am reușit să devin, din ce am reușit să învăț, cât și oportunitatea de a mă perfecționa prin lucrul direct cu aceste suflete de copii plini de Viață și Bucurie.

[/cs_text][x_image type=”none” src=”https://elijah.ro/wp-content/uploads/2020/03/IMG-20200328-WA0013.jpg” alt=”” link=”false” href=”#” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]