Sari la conținut
ELIJAH » Elena Turcu

Elena Turcu

[cs_content][cs_section id=”roma” parallax=”true” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ _label=”Name, Text, Foto” style=”margin: -50px 0px 0px;padding: 0px;”][cs_row inner_container=”false” marginless_columns=”true” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ class=”cs-ta-center” style=”padding: 2% 14%;”][x_custom_headline level=”h3″ looks_like=”h3″ accent=”false” class=”cs-ta-center h-resp-main” style=”color: hsl(0, 0%, 40%);margin-bottom: 0.75em;”]Elena Turcu


[/x_custom_headline][cs_text class=”cs-ta-center”]

Sunt Elena Turcu, „duamna” pentru copiii mei de la Nou. Lucrez ca și pedagog la Elijah încă din anul 2014 și am început activitatea de teme în Căminul cultural al satului. Au trecut anii și s-au schimbat și generațiile de copii, dar munca pe care o facem la Elijah a rămas aceeași: rutina, perseverența și mult sprijin din partea noastră. Asta i-a ajutat de-a lungul timpului să prindă curaj și să capete încredere că sunt la fel de buni ca toți ceilalți copii.

Întotdeauna încerc să facem temele prin joc pentru ca programul să fie cât mai atractiv pentru ei. Le dăm exemple din viața reală pentru a înțelege că ceea ce învățăm la clasă se aplică în viața reală de zi cu zi. La fiecare sfârșit de an școlar rămân impresionată de rezultatele finale și de bucuria și mândria părinților lor: copilul lor este mai deștept decât ei, „va fi cineva într-o zi!”

În fiecare an, cu fiecare generație de copii de la Elijah, plantez flori în curtea centrului. Împreună le udăm și le privim cum cresc. Și la fel le explic și lor că fiecare dintre ei este ca o floare: la noi primesc atenție, primesc educație și multă Iubire.

[/cs_text][x_image type=”none” src=”https://elijah.ro/wp-content/uploads/2020/05/DSCN0708_2.jpeg” alt=”” link=”false” href=”#” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]