Recoltă bogată (septembrie)

Atelierul nostru de formare agricolă dă roade. Toamna sunt recoltate diverse legume și fructe. Din ele este gătit prânzul zilnic în bucătăria noastră și, de asemenea, se pun murăturile pentru iarnă.

Casă familială nouă și stabilă (august)

În prezent, promovăm construcția de case familiale în Nou. O altă casă din proiectul nostru „Casa de piatră” tocmai a fost finalizată și familia s-a mutat deja în ea.
Tâmplăria noastră a lucrat ușile și ferestrele, precum și mobilierul din casă.

Teren de sport multifuncțional în Nou (iulie/august)

Construcția noului teren de sport din Nou în fața centrului nostru social Casa Martin a fost finalizată. Există deja sesiuni regulate de antrenament. De asemenea, și părinții se bucură de posibilitatea de a juca fotbal în timpul liber.

Îmbogățire în bucătărie (iunie)

Dragoș Strătulat este bucătarul și responsabilul școlii noastre de menaj Stella Matutina. El aduce rețete noi la Hosman și îi învață pe ucenicii noștri cum să pregătească proaspăt mese variate. Prânzurile comune pentru toți angajații, ucenicii și copiii sunt momente mult așteptate de toți.

Centrele sociale și școlile de muzică din nou pline de viață (iunie)

Centrele noastre sociale și școlile de muzică sunt oficial redeschise. Lecțiile de muzică, ajutorul la teme și exercițiile în aer liber fac parte din program.

O nouă tâmplărie (mai)

Proiectul nostru ELIJAH de formare pentru tineri, tâmplăria, s-a mutat în curtea noastră de construcții din Marpod. Atelierul nou construit oferă mai mult spațiu, permițându-le tinerilor să se formeze și să se perfecționeze în producerea și renovarea mobilierului.

Primele vite la fermă (mai)

La ferma noastră ELIJAH din Marpod, proiect de muncă și formare, sunt deja primele vite. Ucenicii au ocazia să învețe cum să crească viței, pui, porci și oi pentru a se putea descurca singuri în viitor.

Mirosul de pâine iese din nou din brutărie (mai)

Acum, angajații și ucenicii noștri de la Casa Marie din Hosman pot coace și distribui pâinea cea de toate zilele pentru familiile sărace din multe sate. Mutarea într-o sală mai mare a făcut posibilă existența mai multor locuri de muncă și de instruire.

Pachete cu alimente pentru familii (martie)

În situațiile dificile, începem să distribuim pachete cu alimente locuitorilor din satele din jur în fiecare săptămână: ELIJAH ajută!