Internatul din Sibiu

În satele îndepărtate, după opt ani de școlarizare obligatorie, nu mai există oportunități de formare pentru tineri. Aceste sate se află în județul Sibiu, la aproximativ 30 de kilometri distanță. Pentru a continua să-i însoțim pe copiii noștri pe drumul lor de formare, am construit un internat în Sibiu. În Casa Francisc, situată într-o zonă din centrul orașului, oferim 35 de locuri pentru elevi și studenți.

Mutarea centrului social în noua Casa Martin din Nou

Noul centru social „Casa Martin” din satul Nou este gata. Am extins oferta noastră pentru a include o creșă pentru copiii mici, o bucătărie și o sală de mese. Fostul centru social „Casa Thomas” servește acum drept școală de muzică.

Finalizarea cartierului Marghita

După mai bine de doi ani de muncă, „Cartier Marghita” din Nocrich a fost finalizat. Am construit case rezistente pe timp de iarnă pentru familii. Centrul social „Casa Susanna” este inima cartierului.

Protecția copilului - prioritate

Am introdus multe inovații ca parte a inițiativei noastre legate de protecția copilului. Drepturile copiilor și măsurile preventive sunt aduse la cunoștință prin instruirea părinților, prin consilierea tinerilor și prin formarea continuă a angajaților.

Un corifeu al muzicii pe scena Dansului corbilor

Dirijorul cunoscut la nivel internațional și director la El-Sistema, Ron Alvarez, din Venezuela, a fost conducătorul artistic la Dansului corbilor realizat cu copiii noștri, la care au participat peste o mie de oameni.

Premiu pentru ELIJAH

Ruth Zenkert a fost onorată pentru munca sa în sate de către primarul comunei Roșia cu premiul „Excelență pentru proiecte sociale”.
Universitatea din Udine i-a decernat părintelui Georg rangul de doctor onorific pentru realizările sale educaționale pe tot parcursul vieții.