Sari la conținut
ELIJAH » Alina

Alina

[cs_content][cs_section id=”roma” parallax=”true” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ _label=”Name, Text, Foto” style=”margin: -50px 0px 0px;padding: 0px;”][cs_row inner_container=”false” marginless_columns=”true” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ class=”cs-ta-center” style=”padding: 2% 14%;”][x_custom_headline level=”h3″ looks_like=”h3″ accent=”false” class=”cs-ta-center h-resp-main” style=”color: hsl(0, 0%, 40%);margin-bottom: 0.75em;”]Alina


[/x_custom_headline][cs_text class=”cs-ta-center”]

Numele meu este Alina Băeșan și am 39 de ani. Am terminat Facultatea de Științe-Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. M-am alăturat echipei Elijah de mai bine de 4 ani pe postul de pedagog social în satul Țichindeal. Lucram dimineața în școala din Țichindeal alături de învățători, iar după ce se termina școala, împreună cu copiii, plecam de la școală direct la centrul social unde continuam să îi ajut la teme și petreceam împreună momente de mare bucurie.
De mai bine de doi ani conduc centrul social Casa Susanna și cartierul Marghita, cartier în care Elijah a construit case pentru o comunitate foarte săracă. Rolul meu în centru este acela de a oferi copiilor din cartier sprijin pentru frecventarea școlii și pentru diminuarea abandonului școlar. Sunt foarte bucuroasă să văd cum s-au dezvoltat acești copii, cum au învățat atâtea lucruri noi și bune și cum au deprins reguli de igienă.
Motivația mea de a merge pe acest drum în continuare sunt rezultatele bune, vizibile din ultimii 4 ani pe care le-au avut copiii care au frecventat centrele noastre.

[/cs_text][x_image type=”none” src=”https://elijah.ro/wp-content/uploads/2020/04/IMG-20200406-WA0001.jpg” alt=”” link=”false” href=”#” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]