Mulți copii neîngrijiți și înfometați, mame prea tinere înconjurate de micuții lor, tați sau tineri fără un loc de muncă. Unii dintre ei lucrează cu ziua, însă banii pe care îi primesc sunt prea puțini pentru a potoli foamea întregii familii. Mulți copii nu merg la școală, părinții nu au bani de haine și de rechizite școlare. Acasă nu pot învăța, nu au suficient spațiu: 13 oameni în două camere, fără masă, fără curent, fără încălzire. Tablă sau plastic, orice este folosit pentru a proteja casa din chirpici împotriva vântului și a frigului. Apa este cărată de femei și de copii de la fântânile din sat indiferent de vreme sau de distanță.

Asociația ELIJAH și-a stabilit drept obiectiv atenuarea nevoilor familiilor de etnie romă din satele izolate din Transilvania. Accentul cade pe sprijinirea și educarea copiilor și a tinerilor din Nou, Cașolț, Hosman, Nocrich, Marpod și Țichindeal, care, cu ajutorul nostru, încearcă să-și construiască pe cont propriu o viață independentă.


Activitatea noastră în film


Slide

Oameni de la ELIJAHDe la ucenic la muncitor Ajutorarea familiilor naște încrederea Copii puternici Formare în tâmplărie Mame prea tinere Un loc pentru copii Sprijin pentru învățare Paturi și mobilă pentru familii Legături familiale strânse Muzica construiește punți Independență prin munca proprie Generații cu viitor Spațiu pentru tradiție De la margine către comunitate Lecțiile de muzică trezesc ambiția Ochi strălucitori de copil Formare muzicală Dansatori plini de pasiune Cântăm împreună
Centrele sociale
0
Școala de muzică
0
Ateliere de formare
0
Cabinete
0
Internat în Sibiu
0